Truckplanner Privatlivspolitik (Privacy statement)

Truckplanner er en del af Multi:IT A/S og er underlagt Multi:IT A/S forretnings- og privatlivspolitik. Multi:IT respekterer dit privatliv. Denne Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger beskriver dine rettigheder til privatliv og vores forpligtelse til at sikre dine personoplysninger. Multi:IT er et dansk selskab med juridisk adresse i Danmark, som leverer software løsninger til private virksomheder i Europa og resten af verden. Multi:IT hovedkontor er placeret i Skanderborg, og er underlagt den europæiske persondatalovgivning, herunder den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR). Alle større beslutninger i Multi:IT vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger træffes af ledelsen under tilsyn af den databeskyttelsesansvarlige (Data Protection Officer). Denne Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger er tilgængelig på vores hjemmeside multi-it.dk.

Anvendelsesområde og accept

Denne Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger er gældende for alle forretningsprocesser og for alle Multi:IT hjemmesider, domæner, mobile løsninger, cloudtjenester og communities. Tjenestespecifikke tillæg kan findes i Vilkår for levering af tjenesteydelser (abonnementsvilkår), databehandlingsaftaler eller tilsvarende oplysninger for den pågældende specifikke serviceydelse.

 

Erklæringen om beskyttelse af personlige oplysninger leverer oplysninger om databehandlingen, som udføres af Multi:IT, når Multi:IT afgør, til hvilket formål og med hvilke hjælpemidler behandlingen udføres (Multi:IT optræder som dataansvarlig). Den leverer også oplysninger om den databehandling, Multi:IT udfører på vegne af vores Kunder på grundlag af deres instruktioner (Kunden som dataansvarlig og Multi:IT som databehandler).

 

Personoplysninger er oplysninger, som kan identificere dig som person, eksempelvis e-mailadresse, postadresse eller telefonnummer etc. Det er for os nødvendigt at behandle dine personoplysninger for at kunne betjene vores Kunder. Undlad venligst at bruge Multi:IT sider eller vores tjenester, hvis du ikke kan acceptere måden, hvorpå vi behandler personoplysninger i henhold til denne Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger.

Hvis data vi behandler

Multi:IT behandler personoplysninger om jobsøgere og kontaktpersoner eller software-brugere, som er tilknyttet vores Kunder. Vi behandler desuden personoplysninger om personer, som udgør potentielle Kunder (Kundeemner), og som henvender sig til os via Multi:IT Sider eller via andre kanaler. Vores erklæring i disse henseender kan findes i afsnittet ‘Multi:IT som dataansvarlig’.

Vi behandler ligeledes data på vegne af vores Kunder, hvor Kunden kontrollerer behandlingen. Vores erklæring i disse henseender kan findes i afsnittet ‘Multi:IT som databehandler.’

I denne Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger kan registrerede også være benævnt personer eller du/dig.

Hvordan behandler Multi:IT persondata i sin rolle som dataansvarlig?

Når Multi:IT afgør, til hvilket formål og med hvilke hjælpemidler behandlingen af dine personoplysninger udføres, optræder dette selskab som dataansvarlig. Dette indbefatter scenarier, hvor Multi:IT indsamler personoplysninger, i sammenhæng med at du er jobsøgende, at du er repræsentant for en Kunde eller et Kundeemne, eller når du er software-bruger.

Hvorfor vi behandler personoplysninger

Om Kundekontakter og software-brugere

For generelt at styre vores Kunderelationer og for at opfylde vores Kundeforpligtelser har Multi:IT brug for oplysninger om dig i din rolle som Kunde-kontaktperson eller bruger af en tjeneste. Formålene med at behandle disse personoplysninger er:

  1. at udføre salgs- og kontraktprocessen til Kunder
  2. at levere de ønskede tilbud om produkter og tjenester til Kunder
  3. at gennemføre leverancer i overensstemmelse med aftaler indgået med dig eller Kunder
  4. at tilbyde support til brugere af vores produkter og tjenester
  5. at forbedre og udvikle kvaliteten, funktionaliteten og brugeroplevelsen af vores produkter, tjenester og Multi:IT Sider
  6. at registrere, begrænse og forebygge sikkerhedstrusler og udføre vedligeholdelse samt fejlfinding og fejlretning
  7. at forebygge misbrug af vores produkter og tjenester
  8. at behandle ordrer, fakturering, betalinger og anden finansiel opfølgning
  9. at oprette interesseprofiler for at promovere relevante produkter og tjenester
  10. at drive brugercommunities for at uddanne og for at muliggøre interaktionen mellem brugere og Multi:IT.

Det juridiske grundlag for at behandle personoplysninger i henhold til de ovenfor angivne formål i bogstav a) til i) er primært baseret på, at Multi:IT ud fra et forretningsperspektiv har en legitim interesse i at behandle dine personoplysninger på en måde, som efter vores overbevisning ikke er i konflikt med dine rettigheder vedrørende persondatabeskyttelse og selvbestemmelse’. Det juridiske grundlag for at behandle dine personoplysninger i henhold til det formål, som er angivet i bogstav j), er dit samtykke.

Om Kundeemner

Multi:IT behandler personoplysninger om Kundeemner med henblik på markedsføring. For at kunne levere målrettet og relevant indhold til potentielle Kunder opbygger Multi:IT en interesseprofil baseret på din aktivitet og dine valg og handlinger på Multi:IT Sider samt din respons på marketing indhold per e-mail. Det juridiske grundlag for en sådan behandling er primært dit samtykke.

I afsnittene nedenfor kan du læse, hvordan vi danner sådanne profiler, hvordan du kan justere profilen, samt hvordan du tilbagekalder dit samtykke.

Om jobsøgere

Hvis du er jobsøger, behandler vi personoplysninger for at evaluere dit potentiale som Multi:IT-medarbejder. Det juridiske grundlag for en sådan behandling er dit samtykke.

Om besøgende

For at overvåge adgangen til vores lokaliteter behandler vi personoplysninger om besøgende. Behandlingen er baseret på vores legitime interesse i at beskytte vores forretningshemmeligheder, medarbejdere, lokaliteter og dig som besøgende. Du vil blive informeret om dine rettigheder i denne sammenhæng, når du registrerer dig i vores elektroniske system for besøgende.

Hvordan vi indsamler dine personoplysninger

Generelt indsamler Multi:IT personoplysninger direkte fra dig eller andre personer, som er tilknyttet vores Kunde. Disse personer kan være en leder eller kollega. Hvis Kunden, du arbejder for, køber produkter eller tjenester fra Multi:IT via et partnerselskab til Multi:IT, kan vi indsamle oplysninger om dig fra partnerselskabet.

Vi anvender også cookies og andre sporingsteknologier, når du bruger Multi:IT Sider og når du interagerer med os per e-mail, for at optimere din oplevelse af Multi:IT og vores sites. Se venligst afsnittet ‘Automatiske dataindsamlingsværktøjer’, for yderligere information om, hvordan disse teknologier virker og dine rettigheder i denne sammenhæng.

I nogle tilfælde kan vi også indsamle oplysninger om dig fra andre kilder. Disse kilder kan være Multi:IT marketingpartnere, offentlige kilder eller sociale netværk tilhørende tredjepart. Multi:IT vil være i stand til at kombinere personoplysninger om dig indsamlet fra én kilde med oplysninger indhentet fra en anden kilde. Dette giver os et mere fuldkomment billede af dig, hvilket også giver os mulighed for at betjene dig på en mere relevant måde med en højere grad af personalisering.

Vi insamler data om lokation baseret på Truckplanner app, Autotracking app og andre apps for at øge anvendeligheden af vores produkter. F.eks. ifm. dokumentation for transportopgaver.

Automatiske dataindsamlingsværktøjer

Multi:IT bruger forskellige sporingsteknologier for at indsamle oplysninger om dine aktiviteter på Multi:IT Sider, og dine interaktioner med os. Nedenfor er nogle eksempler.

Cookies og pixels 

Cookies er små tekstfiler, som indeholder en tegnstreng og laver en unik identifikation af en bruger. De sendes tilbage til hjemmesiden og/eller tredjeparter. De fleste browsere er oprindelig sat op til at acceptere cookies, eftersom det kræves af de fleste hjemmesider for at kunne tilgå dem. Du kan dog ændre dine browserindstillinger, således at din browser generelt kan afvise cookies, blokere cookies fra tredjepart eller angive, når der sendes en cookie.

Tracking pixels er scripts, som afvikles, når en bruger lander på en hjemmeside eller åbner en e-mail. Selve pixlen er ikke synlig og kan kun ses i sitets eller e-mailens HTML. Scriptet gør, at der downloades en tredjeparts cookie på din computer, eller som registrerer, at e-mailen er blevet åbnet.

Hvis du ønsker at vide mere om cookies, og hvordan de virker, besøg venligst www.allaboutcookies.org.

Google-cookies og -teknologier 

Google Analytics: Denne cookie giver os mulighed for at se oplysninger om website aktiviteter for brugere, herunder – men ikke begrænset til – sidevisninger, kilde og tidsforbrug på en hjemmeside. Oplysningerne er anonymiserede og vises som tal, hvilket betyder, at de ikke kan spores tilbage til enkeltpersoner. Dette hjælper med til at beskytte dit privatliv. Ved at bruge Google Analytics kan vi se, hvilket indhold der er populært på vores sider, og vi bestræber os på at give dig mere af det, du kan lide at læse og se.

Google Analytics Remarketing: Placerer cookies på din computer, hvilket betyder, at når du forlader vores hjemmeside, kan Google vise dig annoncer om Multi:IT, som du måske er interesseret i baseret på din tidligere adfærd på vores hjemmeside. Disse oplysninger er ikke personligt identificerbare.

Google AdWords: Ved at anvende Google Adwords er vi i stand til at se, hvilke sider der var behjælpelige med at føre til indsendelser via vores kontaktformular. Dette giver os mulighed for at gøre bedre brug af vores budget. Disse oplysninger er ikke personligt identificerbare.

Google Adwords Remarketing: Placerer cookies på din computer, hvilket betyder, at når du forlader vores hjemmeside, kan Google vise dig annoncer om Multi:IT, som du måske er interesseret i baseret på din tidligere adfærd på vores hjemmeside. Disse oplysninger er ikke personligt identificerbare.

Du kan i fremtiden forhindre, at de oplysninger, som dannes af Google-cookien om din brug af vores sites, bliver indsamlet og behandlet af Google ved at downloade og installere Google Analytics Opt-out Browser Add-on for din nuværende webbrowser. Denne Add-on er tilgængelig på https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Facebook cookies

Facebook Remarketing: Facebooks tracking pixel placerer cookies på din computer, som fortæller Facebook, at du har tjekket websitet. Vi går derefter ud fra, at du har en interesse for Multi:IT og indholdet på dette site. Når du besøger Facebook, vil du derefter blive eksponeret for oplysninger eller reklamer med lignende indhold. Brug venligst dine privatlivsindstillinger på Facebook for at begrænse eksponeringen for markedsføring af denne type.

Hvilke personoplysninger vi behandler

Typen af personoplysninger, Multi:IT behandler om dig, kan være:

  • Grundlæggende kontaktoplysninger, såsom navn, adresse, telefonnummer og e-mail
  • Beskæftigelsesoplysninger, såsom arbejdsgiver, titel, position, herunder præferencer og interesser i en faglig sammenhæng
  • Information om lokation.Lokation opsamles løbende i baggrunden efter login. Lokation benyttes til brug for planlægning af opgaver, optimering af kørselsopgaver, dokumentation for udført arbejde og lign.
  • Feedback, kommentarer eller spørgsmål vedrørende Multi:IT eller vores produkter og tjenester
  • Fotos eller video optaget på vores lokaliteter
  • Indhold, du har uploadet, såsom fotos og video
  • Unikke brugeroplysninger, såsom login-id, brugernavn, adgangskode og sikkerhedsspørgsmål
  • Finansielle oplysninger, såsom kreditkortoplysninger
  • Trafikoplysninger som bliver leveret af din webbrowser, eksempelvis browsertype, enhed, sprog og adressen på den hjemmeside, du kom fra, og andre trafikoplysninger, herunder IP-adresse.
  • Clickstream-adfærd og aktivitet på Multi:IT Sider og i vores produkter og tjenester
  • E-mail-adfærd, eksempelvis hvilke e-mails fra Multi:IT du åbner hvornår og hvordan
  • Andre personoplysninger indeholdt i din profil, som du frit har afgivet på tredjeparts sociale netværk, eksempelvis LinkedIn etc.

Som dataansvarlig behandler Multi:IT ikke følsomme personoplysninger om dig.

Hvordan vi deler dine personoplysninger

Indenfor Multi:IT

Det er vigtigt for os at levere den bedst mulige kundeservice og samlede oplevelse. For at kunne opretholde et fuldstændigt overblik og viden om, hvilke relationer Kunder og kontaktpersoner har på de forskellige produkter inden for Multi:IT, deler vi derfor dine personoplysninger mellem vores afdelinger.

Udenfor Multi:IT

Multi:IT kan også dele dine personoplysninger med eksterne tredjeparter i de følgende sammenhænge:

Multi:IT bruger-communities

Hvis du laver et indlæg, kommentar eller lignende i et Multi:IT bruger-community eller i andre fora på Multi:IT Sider, kan sådanne oplysninger læses og bruges af enhver med adgang til sådanne fora og anvendes til formål udenfor Multi:IT eller din egen kontrol. Multi:IT er ikke ansvarlig for oplysninger, du indsender i sådanne fora på Multi:IT Sider. Multi:IT publicerer ikke kommentarer, anbefalinger eller lignende udarbejdet af dig uden dit forudgående samtykke.

Forretningspartnere

Multi:IT kan dele dine personlige oplysninger med vores partnere, såfremt dette er legitimt ud fra et forretningsperspektiv og sker i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse.

Offentlige myndigheder

Politiet og andre myndigheder kan kræve, at personlige oplysninger fra Multi:IT udleveres. I disse tilfælde vil Multi:IT kun udlevere oplysningerne, hvis der foreligger en retskendelse etc., som byder at gøre det.

M&A

I forbindelse med fusioner og virksomhedsovertagelser eller frasalg af hele eller dele af Multi:IT forretning vil den overtagende enhed samt dennes konsulenter få adgang til de oplysninger, som som er involveret. Dette kan i nogle tilfælde inkludere personoplysninger, og  i sådanne sager vil de eksterne parter indgå en hemmeligholdelsesaftale med Multi:IT.

Dine rettigheder

Retten til at fravælge markedsføringskommunikation

Du har ret til at fravælge modtagelsen af markedsføringskommunikation fra Multi:IT og kan gøre det enten ved at:

  • følge instruktionerne for framelding i den relevante markedsføringskommunikation
  • kontakte os via e-mail på info@multi-it.dk

Bemærk venligst, at selv om du fravælger at modtage markedsføringskommunikation, kan du stadig modtage administrative meddelelser fra Multi:IT, eksempelvis ordrebekræftelser og meddelelser, som er nødvendige for at administrere din konto eller de tjenester, som leveres til vores Kunder.

Datasikkerhed og opbevaring

Multi:IT tager den tillid, du og vores Kunder viser os, meget alvorligt. Vi sikrer fortroligheden af de personoplysninger, vi behandler, fastholder integriteten af personoplysninger og sikrer tilgængelighed i overensstemmelse med gældende lovgivning om persondatabeskyttelse.

Multi:IT opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt i forhold til det anførte formål, samtidig med at der tages hensyn til vores behov for at besvare forespørgsler og løse problemer samt overholde juridiske krav under gældende lovgivning.

Dette betyder, at Multi:IT kan opbevare dine personoplysninger i en rimelig periode efter din og vores Kundes sidste interaktion med os. Når de personoplysninger, vi har indsamlet, ikke længere er nødvendige, sletter vi dem. Vi kan behandle data ud fra statistiske formål, men i sådanne tilfælde vil dataene være pseudonymiserede eller anonymiserede.

Multi:IT som databehandler

Multi:IT leverer mange forskellige tjenester til vores Kunder. De fleste af vores tjenester indebærer behandling af Kundernes data, herunder deres personoplysninger. Formålene med behandlingen afgøres af vores kunder, ikke af Multi:IT. Dette gør Kunden til den dataansvarlige. Multi:IT optræder i sådanne tilfælde som databehandler og behandler dataene på vegne af og i henhold til instruktioner givet af Kunden. Relationen mellem Kunden som dataansvarlig og Multi:IT som databehandler skal reguleres af en databehandlingsaftale.

Kundens og Multi:IT forpligtelser

Når Kunden optræder som dataansvarlig, skal Kunden, i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse, sikre det juridiske grundlag for behandlingen af personoplysninger. Kunden skal endvidere vurdere og etablere ejerskabet til de risici, som registrerede udsættes for gennem behandlingen af deres personoplysninger. Et andet vigtigt aspekt ved Kundens forpligtelser som dataansvarlig er at overholde oplysningsforpligtelsen i forhold til registrerede.

Multi:IT er en naturlig del af Kundens forpligtelser som dataansvarlig, i den forstand at Multi:IT tjenester udgør dele af behandlingen af personoplysninger, som Kunden skal sikre er i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning. Når Multi:IT behandler personoplysninger på vegne af sine Kunder, skal vi således gøre det i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse for databehandlere.

Kort sagt er Kunden og Multi:IT forpligtede til at samarbejde for at sikre persondatabeskyttelsen for registrerede. Multi:IT leverer de nødvendige oplysninger til Kunden, således at denne kan agere i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse.

Underleverandører og eksport af personoplysninger

Multi:IT bruger underleverandører til at behandle personoplysninger og kan i den forbindelse eksportere dine eller vores Kunders data til et sted uden for EU. Disse underleverandører er typisk leverandører af cloudtjenester eller andre IT-hosting tjenester. For nærværende er alle underleverndører placeret inden for EU.

Ved brug af underleverandører vil Multi:IT indgå en databehandlingsaftale (DPA) med underleverandører for at sikre dine persondatarettigheder og for at opfylde vores forpligtelser over for vores Kunder. Hvis en underleverandør er placeret uden for EU, sikrer Multi:IT det juridiske grundlag for sådanne internationale overførsler på vegne af dig eller vores Kunder, herunder ved at støtte sig til Privacy Shield (US) eller ved at gøre brug af EU-modelklausuler.

Multi:IT støtter sig til nogle strategiske eksterne tredjeparter, som understøtter vores forretningsprocesser og leverer vores cloudtjenester. Disse tredjeparter omfatter, men er ikke begrænset til:

– e-conomic (DK), leverandør af vores regnskabsprogram

– WebCRM (DK), leverandør af vores foretrukne CRM-system

– Microsoft (IR), leverandør af vores e-mail, kontorautomations og filopbevaringsløsning

– Amazon (IR), leverandør af teknisk platform til vores cloudtjenester

Ændringer til denne Erklæring

Hvis vi ændrer vores Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, vil vi publicere den reviderede erklæring på Multi:IT hjemmeside med en opdateret revisionsdato. Vi opfordrer dig til at gennemgå Erklæringen regelmæssigt. Hvis vi foretager væsentlige ændringer af vores Erklæring, som i betydelig grad ændrer vores praksisser for persondatabeskyttelse, kan vi også meddele dette til dig på andre måder, eksempelvis ved at sende en e-mail .

Denne Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger blev opdateret den 29. marts 2021.

Contact

Truckplanner A/S
Kokbjerg 14
6000  Kolding
Danmark

VAT: DK30195515

Order free testrun English